Binod Agarwal

Client

  • Nilesh Agarwal

Type

  • Bungalow

Location

  • Jalpaimore, Siliguri

Area

Started

  • September 2019

Completed

  • March 2021

Binod
Agarwal

An enthusiastic young guy, Nilesh wanted his bedroom space to reflect his friendly personality, and to provide a cozy space to relax and unwind. The relatively large sub-master bedroom and attached bathroom were designed keeping this directive in mind, and the lighting design was an important aspect of achieving the overall look.

The master bedroom for the parents had a simpler design brief, and we chose a lighter colour palette to give the room a more universally pleasing ambiance. A television mounted inside the bed’s body, at the foot of the bed, was one technological innovation that was brought in to accommodate the client’s desire to have a TV in the room, while still keeping its unburdened look intact.